De volgende computers zijn om te dragen?

Trendhunter Magazine bericht over de Holo 2.0 een ontwerp van een nieuwe computer die geen desktop of laptop is, en zelf geen gsm of tablet. Wat wel, het is draagbaar als in kledij. De holo 2.0 kan wat een normale computer kan, maar is een armband die je vervolgens als desktop of laptop kan gebruiken. Let wel: dat het armband is niet toevallig, de handbeweging zorgen voor energie waarop de computer werkt (zoals bij sommige uurwerken). (Lees hier meer) Verre toekomst? Verwachte release 2015!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.