OESO: hoe ziet de talentpool van 2020 wereldwijd er uit?

Zo dus:

Wacht even, sommigen zullen nu misschien geshockeerd zijn. Staat talent dan gelijk aan een diploma halen in het hoger onderwijs. De naam is verwarrend. Wat men vooral wil tonen met het nieuwe rapport is dat het aantal gestudeerden spectaculair aan het toenemen is:

“In the last decade alone, the number of younger adults with higher education degrees has grown at a remarkably fast clip. This is particularly true for non-OECD G20 countries like Argentina, Brazil, China, India, Indonesia, the Russian Federation, Saudi Arabia and South Africa, where the number of 25-34 year-olds with a higher education degree increased from 39 million in 2000 to an estimated 64 million in 2010. By contrast, the number of younger adults with higher education degrees in OECD countries increased from 51 million to an estimated 66 million during the same period.” (Lees meer hier)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.