Al wat lectuur: genezend mp3’tje, high tech spieken tegengaan, hoe leren we?

Zaterdag begin ik terug aan mijn ‘lectuur op…’ lijstjes, maar deze wil ik nu al graag meegeven:

Tot slot vond ik via Dylan William deze zeer uitgebreide blogpost, die William zelf excellent noemt. Net als Jelmer Evers gisteren op twitter vind ik excellent er over omdat er ook soms uit de bocht gevlogen wordt, maar voer voor analyse en discussie is het zeker: waarom weten leerkrachten het niet altijd het best?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.