Doc Brown is terug… uit en in de toekomst

Binnenkort is het 21 oktober 2015. “Ja en?” zal u misschien vragen, maar een beetje nerd (en je hoeft het echt niet heel erg te zijn) weet dat in Back To The Future 2 Marty en Doc naar deze dag in de toekomst reizen.

In bioscopen wereldwijd zal de trilogie te zien zijn en de drie films komen opnieuw uit op DVD en Blueray. Voor die box is er nu een nieuwe kortfilm gemaakt waarin een oude bekende opduikt om uit te leggen waarom de toekomst van 2015 niet overeenkomt met de toekomst uit de film. Voorlopig moeten we het doen met deze korte trailer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s