Google, beantwoord jij deze mail even?

Later deze week rolt Google een nieuwe functie uit bij hun Inbox-applicatie van Gmail waarmee de artificiële intelligentie je antwoorden wil suggereren om je mails te beantwoorden. Je leest het goed: ze willen je het leven makkelijker maken door al een antwoord klaar te geven voor je mails.

In deze blog legt Google de ontwikkeling uit, waarbij ze in het midden laten of de tekst door een mens of een computer is geschreven. Het is me wel niet duidelijk of deze functie er ook al voor alle talen zou komen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s