It’s back… Google Glass 2.0

De eerste versie van Google Glass leverde ons stickers op met een verbod op gebruik, glassholes als woord en vooral een mislukking voor de technologiereus bij het grote publiek toen het toestel bijna geruisloos verdween. Tegelijkertijd merkte ik enthousiasme bij professionele gebruikers.

Google komt nu terug met een nieuwe versie (wellicht specifiek bedoelt net voor die professionele gebruikers) volgens gelekte documenten die nu werden samengevat door de Wall Street Journal in deze video:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s