3D printer van Mattel voor kinderen: de nieuwe Thingmaker

We hadden al de revival van de Viewmaster waarbij Mattel met Google samenwerkt, maar nu komt er ook een nieuwe versie van de thingmaker en dat is een 3D printer voor kinderen voor 300 dollar.

Aan de ene kant is 300 dollar veel geld, aan de andere kant: een 3D printer voor kinderen!

Lees ook meer hier.

Een gedachte over “3D printer van Mattel voor kinderen: de nieuwe Thingmaker

  1. Helaas vaporware. De app, dat geloof ik wel, Autodesk heeft er heel wat beschikbaar en die zijn idd goed: http://www.autodesk.com/mobile-apps
    Maar de onderdelen van de ingewikkelde constructies moeten individueel per kleur geprint worden. Elke kleur is dan een aparte rol filament die gekocht moet worden, geladen moet worden etc.
    Dus dan is het leuk als je zegt dat kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten voor wat betreft de inkleuring van de figuren, maar dat is dus begrenst.
    Daarnaast vaporware omdat het slechts een productaankondiging is (najaar 2016) en ze nog geen demo op het apparaat geven, het bericht bij de video heeft het over “non-working replica of the printer”. Het zou heel leuk zijn als het zou werken, maar niets uit het filmpje laat zien waarom deze printer echt beter zou zijn dan wat er nu al beschikbaar is op de markt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s