Alle longreads en co van mijn studenten over de eindtermen op een rijtje #vanlerensbelang

Mijn studenten van Project Kunstvakken hebben de voorbije weken hard gewerkt aan de discussie rond de nieuwe eindtermen. De voorbije week heb ik alle longreads (en alternatieve benaderingen) de wereld in gestuurd met verschillende zeer fijne reacties tot gevolg.

Dit is een overzichtje van alle berichten, steeds in de vorm van 2 verwante berichten:

Misschien ook interessant om weten: de verschillende bijdragen staan niet op punten. De studenten kregen wel de kans om er een stuk in mijn lessen aan te werken en kregen onderweg wel begeleiding en feedback. Op het mondelinge examen krijgen ze wel een vraag waarbij inzichten uit de lessen moeten toegepast worden op een blogpost naar keuze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s