Hoe pakt Chicago steeds grotere onderwijsuitdagingen – die we ook kennen – aan?

Een steeds diverser onderwijspubliek, terwijl die diversiteit zich niet vertaalt in het lerarenkorps, lerarentekorten en financiële tekorten,… het zijn elementen die niet enkel in Chicago of in de VS een uitdaging zijn. Deze PBS-documentaire toont het Step Up project dat het hoofd wil bieden aan deze uitdagingen.

Het is een mooi project met een intensieve training en veel aandacht aan de cultuur en leefwereld van de leerlingen, maar als ik hoorde hoeveel leerkrachten de voorbije 7 jaar aan het project konden deelnemen, komt terug de vraag naar schaalbaarheid…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s