Peer, augmented of mixed reality in de klas

Nee, het is niet iets dat onderwijs voor altijd zal veranderend zoals FastCoDesign alweer veel te snel stelt, maar biedt het mogelijkheden? Zeker. Check de site van Peer, en kijk voorbij de hoera-berichten en alles wordt anders boodschap, en vraag je vooral af: waar zit er meerwaarde in voor mijn onderwijs (en zo ja, volg het op en wie weet, ooit) indien je er niet direct meerwaarde in ziet voor jouw lessen: even goed. Er is veel keuze in de onderwijswereld :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s