De student van de toekomst?

Deze video van Educause bevat verschillende zaken waarvan ik zelf eerder zou schrijven: ik hoop het.

Zo hoop ik dat de diversiteit van de studenten inderdaad toeneemt. Ook bij de verschillende voorspellingen rond technologie zie ik ook wel wat wishful thinking, ook al heeft men aandacht voor mogelijke uitdagingen. Ik zou de video dus niet bekijken als een voorspelling, maar als een interessant overzicht van mogelijke evoluties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.