Hoe zou je leven er op een andere plaats uitzien? Check My Life Elsewhere

Was ik geboren in India zou ik vandaag wellicht 85,1% minder verdienen, maar zou ik wel 33,9% minder belastingen betalen. Ik zou 892% minder elektriciteit verbruiken, maar wel 12,5 jaar minder lang leven.

Hoe weet ik dat? Via Larry Ferlazzo ontdekte ik deze nieuwe site My Life Elsewhere waarbij je je leven in je eigen land kan vergelijken met de rest van de wereld op basis van heel veel interessante statistieken.

MyLifeElsewhere is a collaborative site that allows you to compare and contrast the country you live in ( Belgium) with other countries around the world. We’ll show you various statistics that differentiate your country from others, including cost of living, geographic size, and more. If you had been born in another country, what would your life have been like?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.