Gisteren vergat ik een dankwoord…

Gisteren sprak ik op de Boekenbeurs tijdens de LannooCampus Teacher Day, maar kreeg voor de eigenlijke lezing te horen dat er 25000 boeken verkocht zijn van de verschillende Nederlandstalige uitgaven waaraan ik meeschreef. De verrassing was compleet toen bleek dat een van de leraren die mij mee gevormd heeft een ‘Gouden Boek’ van Klaskit kwam overhandigen:

Ik moet bekennen dat ik behoorlijk van mijn melk was door dit alles. Daarom vergat ik Oscar-gewijs de mensen te bedanken die dit allemaal mee mogelijk gemaakt hebben.

Eerst en vooral zijn er de verschillende mede-auteurs waarmee ik de verschillende boeken samen schreef: Bert, Linda, Casper en Paul. Er zijn de uitgevers van LannooCampus en Anderz/VanDuuren. Er zijn de redacteurs die vaak geen makkelijk persoon aan mij hadden. Er zijn de vele onderzoekers in binnen- en buitenland die me inspireerden of hielpen met hiaten in te vullen. En er zijn de leerkrachten, docenten en professoren zoals Jef die me vormden tot wie ik nu ben.

En dan zijn er natuurlijk Helena en de jongens, zonder wie ik niet veel zou zijn.

Het is nooit mijn droom geweest auteur te worden, liedjesschrijver ja. Gitarist, zeker. Leraar, natuurlijk. Onderzoeker, aard van het beestje. Maar blijkbaar vinden mensen wat ik op papier (mee)zet relevant en leesbaar, daarvoor dank aan iedereen die de voorbije 9 jaar ons werk las!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.