Hoe jongeren doorheen de tijd veranderden (PEW)

Mensen die me al een tijdje volgen, weten dat ik moeite heb met het concept van generaties (er zijn vaker meer verschillen binnen generaties, dan tussen). Dit wil echter niet zeggen dat er geen evoluties kunnen gebeuren. PEW zet enkele van deze evoluties bij (Amerikaanse) jongeren op een rijtje. En terwijl het om Amerikaanse jongeren gaat, lijken verschillende zaken zeer zeker herkenbaar:

Lees meer hier!

Een gedachte over “Hoe jongeren doorheen de tijd veranderden (PEW)

  1. The problem with this research is that it didn’t look at the quality (knowledge level achieved by graduates) of the education received. In the Netherlands, while more youth are going to the universities and universities of applied sciences, the level of achievement (e.g., quality of master and bachelor theses) has dropped. More isn’t necessarily better.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.