Ja, ik won een prijs, maar er is nog iets…

Deze week werd bekend gemaakt dat ik een van de laureaten ben van de jaarprijs wetenschapscommunicatie van de Koninklijke Vlaamse Academie en de Jonge Academie. Ik ben hier ontzettend blij mee, zoveel mag duidelijk zijn.

Maar er is nog iets. Eén van de laureaten zal op 18 november de nieuwe prijs voor de Jonge Belofte Wetenschapscommunicatie in de wacht slepen. Daarnaast kan iedereen stemmen op hun favoriete wetenschapscommunicator voor de EOS Publieksprijs.

Hoop ik dat ik nog iets win? Ergens wel, maar ergens hoop ik ook dat andere takken onder de aandacht komen. Geen probleem dus als jullie voor de publieksprijs op iemand anders stemmen! Tegelijk hou ik je niet tegen om op mij te stemmen :).

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.