De nieuwste telefoon van Google is… van papier?

Veel tech-bedrijven begrijpen dat ze in het hoekje zitten waar de klappen vallen. Er is steeds meer publiek in Europa en de VS dat hun technologie onverwachte en ongewilde bij-effecten hebben. Je merkt nu dat bijvoorbeeld Apple heel erg inzet op het monitoren en bewustmaken van hoeveel tijd je op schermen doorbrengt. Google doet het nu met een printbare telefoon die je moet helpen een dagje zonder je smartphone mogelijk te maken. En nee, het is geen 1 april grap, maar een project dat Google voor hun Digital Wellbeing Experiments liet ontwerpen door de Londense design studio Special Projects. Oja, de ironie is wel dat je een Android telefoon nodig hebt voor de app. Juist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.