Wat gebeurt er als ik me een beetje jolig voel…

Kijk, de voorbije week was een van de zwaarste werkweken in lange tijd. Mijn vrouw merkte dat ik gisteren opmerkelijk jolig rondliep. Was het de vermoeidheid? De ontlading na de stress? Maar ik kon het niet laten enkele bedenkingen op sociale media te gooien die iets lichter van aard waren.

Maar de meest gedeelde, was iets serieuzer of misschien volgens sommigen lichtjes gemener:

Waarop Jos Reulen het helemaal afmaakte:

En nu weer serieus…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.