Na een eerste schoolweek voor TeacherTapp Vlaanderen: een kleine terugblik en enkele prangende vragen beantwoord!

De eerste schoolweek met Teacher Tapp in Vlaanderen is achter de rug en de lancering heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Op dag twee deed al 1 procent van alle leraren in Vlaanderen mee met de dagelijkse bevraging. Ter vergelijking: momenteel zit de Britse versie na drie jaar zowat aan twee procent. De komende dagen gaan we dieper analyseren welke profielen er allemaal meedoen.

Met de lancering komen er ook vragen en graag behandelen we deze hier.

De meest gestelde vraag was: waarom mogen wij, docenten van volwassenonderwijs, DKO, Basiseducatie, hoger onderwijs niet meedoen?

Dit is een terechte vraag, en eentje waar we zelf lang over hebben moeten nadenken voor de lancering. Voor zowel de vragen als de software was het aangewezen om bij de release ons te focussen en dus bepaalde groepen nog niet mee te nemen in de dagelijkse bevraging. Het is expliciet de bedoeling dit binnenkort wel te doen. Nog heel eventjes geduld dus…

De vragen die gesteld worden lijken meer op maat van het lager onderwijs dan het kleuteronderwijs?

Deze eerste week hebben we getracht zo algemeen mogelijke vragen te stellen. Het platform laat toe om vragen af te stemmen op verschillende soorten  respondenten  en ook de dagelijkse tips kunnen we specifiek afstemmen op bijvoorbeeld leraren in het kleuteronderwijs, lager onderwijs,… Lees verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.