De vierde Buiten de Krijtlijnen/Teacher Tapp Vlaanderen podcast: Leraar in de stad

Het is toch te koud en te nat buiten, waarom dan niet naar deze podcast luisteren?

Rinke Vanhoeck schrijft over deze aflevering:

Onderwijs vindt niet plaats in een vacuüm maar situeert zich altijd in een context. Dat kan een landelijke context zijn, maar een school kan zich ook in de grote stad situeren. En dat is niet zonder uitdagingen.

Teacher Tapp bevroeg in samenwerking met Onderwijscentrum Gent zijn gebruikers over onderwijs in de stad. Welke perceptie heerst daarover? Welke voordelen geeft een school in de stad en welke nadelen komen daarbij?

Die resultaten bespreken we met Tim Vandromme. Tim is Coördinator van De buurt, een  school in hartje Gent. Tim Verliet ooit zelf het landelijke Poperinge voor het stadsleven in Gent en weet dus als geen ander wat het verschil is om les te geven en school te maken in een stad tegenover het platte land.

Ik nodigde hem uit in het landelijke Vrasene voor een gesprek over onderwijs in de stad.

Denk jij nu, ik wil ook meedoen met die Teacher Tapp-applicatie en elke dag die bevraging in vullen, wel dat kan, zonder enig probleem. Ga dan als de bliksem naar de app-store en download de Teacher Tapp Vlaanderen app. In een paar klikken kan je meedoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.