Wist je dat er leesoefeningen verborgen zitten in Teams? Reading Progress

Enkele maanden geleden kreeg ik een introductie op Reading Progress, een taal waarmee lerenden teksten krijgen om voor te lezen en teams nakijkt welke woorden er vergeten worden bij het voorlezen, uitspraak nakijkt, enz,… en dit vervolgens rapporteert aan de lesgever (en eventueel leerling) voor feedback.

De tool bestaat al een meer dan een half jaar met Engelstalige teksten, maar momenteel loopt er ook een trial met Nederlandstalige teksten van Van In in Vlaamse scholen. Binnenkort wellicht meer daarover.

Meer uitleg over de eigenlijke tool:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.