Podcast: De Jeugd van overmorgen

In deze podcast Overmorgen linken Pedro De Bruyckere en Jan Tachelet hun kennis over het onderwijs. Pedro is keynote speaker bij Read My Lips, maar ook en voornamelijk onderzoeker, pedagoog en schrijver van talloze boeken over jongeren. Jan haalt zijn inzichten uit een jarenlange ervaring als uitgever educatieve uitgaven bij uitgeverij Pelckmans. Het gesprek wordt in goede banen geleid door moderator Mieke Loncke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.