Podcast: Een terugblik op 2 jaar Teacher Tapp

Er is een nieuwe podcast van Buiten de Krijtlijnen en Teacher Tapp Vlaanderen

Teacher Tapp is ondertussen al bijna twee schooljaren bezig. Tijd dus om even terug te kijken. Teacher Tapp is een gratis app die je elke dag de kans geeft om drie meerkeuzevragen te beantwoorden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk of de actualiteit van het onderwijs.

We trokken naar de Arteveldehogeschool en spraken daar met Pedro de Bruyckere en Stéphanie Vanderheeren. Beide onderzoeker en docent aan de Arteveldehogeschool en deel van het teacher Tapp-team. We praten over het nut van Teacher Tapp, de tendensen die we kunnen vaststellen uit twee jaar aan bevragingen en welke toekomstplannen er allemaal nog zijn met Teacher Tapp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.