Na alle doemberichten, lijkt me dit wel het belangrijkste

Normaalgesproken delen we geen tussentijdse resultaten van Teacher Tapp, maar vandaag wil ik een uitzondering maken. Momenteel staat de volgende stelling nog open: Ik begin met volle goesting aan de eerste schooldag. En ondanks alle miserie die er is – en die er de voorbije dagen in de media ook belicht werd, is dit de realiteit: de ruime meerderheid van onze respondenten (en wellicht ook de overgrote meerderheid van onze onderwijsmensen) zal er weer met volle goesting staan voor onze kinderen. Succes collega’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.