Een hartekreet van Wouter Deprez en ik kan ze wel begrijpen

Mensen die me kennen, weten dat ik niet tegen technologie op school ben, al kan ik wel kritisch uit de hoek komen. Als vader en als pedagoog kan ik deze hartekreet van Wouter Deprez zeer goed begrijpen. Het vormt een ingrijpen in wat je thuis doet en afspreekt met je kinderen. Lijkt me zinvol om hier een goed debat over op gang te brengen. Niet om technologie te bannen an sich, maar wel om kosten en baten goed in kaart te brengen en tegenover elkaar af te wegen.

Een gedachte over “Een hartekreet van Wouter Deprez en ik kan ze wel begrijpen

  1. Heeft alleen maar voordelen. Voorwaarden zijn wel dat de leerkrachten er als team goed mee werken, de kinderen grondig wordt geleerd hoe ermee te werken en dat er een gedragen coherente visie is.

    Niet die zever dat sommige dingen in smartschool (een overgesubsidieerd platform dat op de vrije markt op twee weken failliet zou zijn) staan, en andere in de planagenda. Maar soms ook niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.