Moeite met opstaan? Daar kun jij niks aan doen! (Universiteit van Nederland)

Het is iets voor zeven als ik dit post, maar ik ben eerlijk gezegd al een tijdje wakker. Pech of geluk? Toeval of niet? Het blijkt vooral complexer, blijkt uit deze bijdrage van Roelof Hut van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij…

…onderzoekt de biologische klok al jaren. Hij vertelt dat we niet één biologische klok hebben, maar talloze klokken door ons hele lichaam. Zij bepalen deels hoe organen hun werk doen en hoe we ons voelen. En loopt je klok uit de pas, dan kan een goede ochtendwandeling helpen die te resetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.