Waarom het brein van mensen met dyslexie misschien verkeerd begrepen wordt.

Ik heb getwijfeld of ik deze video zou posten. VOX zorgt er meestal voor dat de video’s goed onderbouwd zijn, en dat is nu ook het geval. Fijn ook hoe men zelfs in de comments bij de video ook op wetenschappelijke opmerkingen en vragen ingaan met bronnen.

Waarom toch mijn twijfel? Omdat ik te vaak ook een soort van onterecht ophemelen van leerstoornissen zie opduiken en dat ik dit niet wil voeden en deze video soms wat nuance lijkt te missen. In de meeste studies gaat het over vaker voorkomen, niet over ‘per definitie’. Bekijk deze video dus met dit in het achterhoofd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.