Media

Af en toe duik ik op in de media. Op de radio kon je me onder andere al horen in Nieuwe Feiten of De Madammen op radio 1 en 2, of in kleine bijdragen op BNR Nieuws radio,… Op televisie kon je mijn hoofd al wel eens zien passeren in het Nieuws (VTM) of Het Journaal (VRT), en ik was ook al een paar keer te gast bij Van Gils en Gasten (VRT).

Ook in de geschreven media duikt mijn naam soms op, al dan niet met gepaste commentaar van mijnentwege. De verschillende opiniestukken die ik schreef voor onder andere De Morgen, Knack of De Standaard verschenen ook op deze blog, zie hier.

Dit zijn enkele bijdragen en interviews die me na aan het hart liggen en die ik hier graag deel:

 

Een gedachte over “Media

  1. Pingback: Streng beleid mobiele telefoons in klas werkt averechts | The Sausage Machine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.