Klaskit (Boek en workshops)

De voorbije jaren heb ik veel boeken samen geschreven met anderen. Dit boek was mijn solo-debuut als het ware en er zijn ondertussen vele duizenden exemplaren verkocht en hebben enkele honderden leraren een van de trajecten gevolgd om hun onderwijs te verbeteren.

Het boek

Dit boek gaat expliciet niet over wat werkt in onderwijs, maar wel over wat kan werken, wanneer en wanneer niet, waarom iets kan werken, bij wie wellicht wel en bij wie misschien niet.

Je kan het boek al bij de uitgever bestellen (tip: voor grote afnames, contacteer LannooCampus in Vlaanderen of Anderz in Nederland):

Maar je kan het boek ook bestellen en kopen in de betere lokale boekhandels, Bol.com, Standaard boekhandel, Managementboek.nl, Van Stockum, Amazon, Proxis,

Traject: zelf aan de slag met Klaskit?

Regelmatig kreeg ik na lezingen de vraag of er ook workshops zijn. Vanaf nu zeer zeker met oa mijn collega Liese Missine, Jan van de Ven, Johan Schutrups!

Lesgeven kun je niet aan de hand van een checklist. Er is geen lijst van recepten die ervoor zorgt dat leerlingen dag na dag een geijkt stappenplan doorlopen en aan het eind van het schooljaar de juiste leerstof kunnen opdreunen.

Tijdens de Klaskit cursussen leer je werken met bewezen “tools” binnen jouw context. Je kan zowel in team als individueel deelnemen aan een traject.

Check hier voor meer informatie!