Onverwacht resultaat van een schooltaak: vliegtuig uit WOII gevonden

Je krijgt een opdracht voor school voor geschiedenis en je vader grapt: misschien kan je het vliegtuig terugvinden dat hier in de tweede wereldoorlog zou neergestort zijn. De 14-jarige Daniel Kristiansen ging effectief op zoek… met succes. Gewapend met metaaldetectoren gingen vader en zoon aan de slag en:

Het is niet dat men een intact vliegtuig vond. Eerst vond men onderdelen, daarna opeens ook botten, maar ook de portefeuille van de piloot met nog geld in en een boek. Het is nog niet bekend welke punten Daniel op school heeft gekregen. (bron BBC)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s