Grote veranderingen bij Teacher Tapp vanaf vandaag: welkom DKO, Volwassenenonderwijs en Hoger onderwijs

Het zijn zeer boeiende maar intensieve maanden geweest voor Teacher Tapp Vlaanderen. We hadden nooit durven dromen hoe alles verlopen is, maar er bleef iets knagen. Al vanaf onze start kregen we de vraag om ook het Volwassenenonderwijs, het Deeltijds Kunstonderwijs en het Hoger onderwijs mee te nemen.

Al vanaf de start was het onze wens om ook het Volwassenenonderwijs, het Deeltijds Kunstonderwijs en het Hoger onderwijs mee te nemen in de bevraging, maar de app bood ons daar technisch nog geen mogelijkheden toe. Sinds kort is dit wel mogelijk geworden! Dit betekent dat je de komende tijd meer vragen op maat zal krijgen.

Vanaf nu zal een nieuwe gebruiker niet meer een meerkeuzevraag krijgen over welke rollen hij of zij opneemt of in welke onderwijsniveaus hij of zij aan de slag is. Wel zullen er ja-nee vragen komen, zoals ‘Geef je les’, ‘Ben je directie’ …

In de dagen die volgen, zullen er ook regelmatig vierde vragen komen (bovenop de gebruikelijke dagelijkse drie), waarbij we bijvoorbeeld vragen ‘Werk je in het kleuteronderwijs’, ‘Werk je in het DKO’ …

Deze vragen gebruiken we om …

  • Gerichter vragen te stellen die passen bij jouw profiel. Zo stelden we al regelmatig aparte vragen voor het kleuteronderwijs. De bedoeling is om de vragen waar je ‘Niet van toepassing’ moet kiezen te beperken.
  • Gerichter tips te geven.
  • Gerichter te kijken hoe de afspiegeling is van onze deelnemers t.a.v. de hele onderwijspopulatie.

Wat blijft er?

  • We blijven hameren op de privacy.
  • We blijven vragen stellen die voor iedereen relevant zijn.
  • Je kan nog steeds vragen en tips inzenden.

Wat betekent dit voor de gebruikers die al een tijdje meedoen?

  • Jij zal ook deze vragen krijgen, alsook de vragen over de rol(len) die je wel of niet opneemt op school. Dit waren we sowieso van plan om af en toe te doen, omdat mensen nu eenmaal soms veranderen van functie of job.

Omdat het in totaal over een 11-tal vragen gaat, gaan we pas tegen 5 april deze optie beginnen te gebruiken.

Juist, 5 april is de dag dat we een half jaar bestaan!

Hou jullie gezond!

Het TTVL-team

Een gedachte over “Grote veranderingen bij Teacher Tapp vanaf vandaag: welkom DKO, Volwassenenonderwijs en Hoger onderwijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.