De zesde Teacher Tapp podcast: Wat heeft ons onderwijs nu nodig?

In deze aflevering staat de volgende vraag centraal: wat heeft ons onderwijs nodig. Om deze vraag te beantwoorden stelde Teacher Tapp een open vraag en konden alle gebruikers suggesties geven.Deze suggesties werden gebundeld en verwerkt tot meerkeuzevragen of stellingen die dan weer naar alle respondenten werden gestuurd. Zo kreeg Teacher Tapp een duidelijk beeld van wat leerkrachten, directies en ondersteuners dringend nodig vinden in ons onderwijs.

We bespreken deze resultaten met Geert De Meyer. Geert is lector aan de Arteveldehogeschool en werkt ook voor Teacher Tapp. Hij schreef mee aan het eindrapport dat je hier kan nalezen en analyseerde de resultaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.