Hier is de zevende Teacher Tapp podcast (maandelijks) in samenwerking met Buiten De Krijtlijnen!

Ook in dit schooljaar krijgt u weer maandelijks een aflevering in samenwerking met Buiten de Krijtlijnen. Deze keer een gesprek met Joost Van Daele (directeur bij Vrije Lagere Scholen KLIM) over teamteaching.

Deze aflevering gaat over teamteaching. Met meer dan 1 leerkracht voor de klas staan dus. Daarover werden in de app  een aantal vragen gesteld aan de respondenten. Zo vroeg Teacher Tapp wie al eens aan teamteaching deed, maar zocht het ook uit wat teamteaching nu zo moeilijk maakt. We leggen de resultaten van deze bevraging voor aan Joost Van Dale, directeur van KLIM een basisschool in Gent. In KLIM doen ze al jaren aan teamteaching. We praten met Joost hoe hij samen met zijn collega’s teamteaching vormt geeft in de school en wat hij denkt over de resultaten van de bevraging in teacher Tapp.

Beluister hier de aflevering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.