Het laatste beetje nieuws van November: “En zo schreef ik opeens een smartlap voor/met Sam Gooris”

Pedro De Bruyckere

Eerder gaf ik al aan dat er deze maand behoorlijk wat nieuws aankwam. Je had de nieuwe job, de nieuwe start-up (Askforce.one), het onverwachte nieuws van de lovende Humo-recensie, maar ik wist dat er nog iets groots aankwam…

Er zijn van die dingen waar je van droomt, zoals in mijn geval muziek van je horen in de donkerte van een cinemazaal. Er zijn van die dingen die je nooit verwacht te zullen doen: een smartlap schrijven voor en met Sam Gooris.

Beide zaken kwamen samen de voorbije maanden. Vanavond zit ik samen met mijn vrouw in een van de zalen van Kinepolis Antwerpen bij de première van De Zonen van Van As. De voorbije zomer heb ik er veel gitaren voor ingespeeld. Filmcomponist Joris Hermy en ik kennen elkaar al heel erg lang en Joris vraagt me geregeld om gitaren in te spelen voor zijn producties.

View original post 321 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.