4chan heeft ook een hart en stemmen jongen met een handicap naar eerste prijs.

Wie al ooit hoorde over 4chan, zal wellicht een negatief verhaal kennen. Een greep uit de recentste berichten:

Maar de anonieme gebruikers van de behoorlijk anarchistische site waar hackers en jongeren elkaar voor de voeten lopen, hebben ook een hart, kijk naar de actie die op het getouw werd gezet rond een wedstrijd van een Noorse shampoo:

“Op de flessen babyshampoo van het Noorse merk Lano zal een jaar lang de foto van de gehandicapte Mikael prijken. Dat is te danken aan de hackers van 4Chan, die de jongen 29.105 stemmen bezorgden.” Dit is bijna 5 keer zoveel als de tweede kandidate.

“Mikael Larssen uit Nordland is een zwaar gehandicapte jongen van 5 jaar oud. Met zijn gebreide muts, blauwe anorakje en wat scheve gezicht beantwoordt hij niet meteen aan het schoonheidsideaal. 4Chan zag zijn kans schoon en riep iedereen op om op de jongen te stemmen. De oproep vond wereldwijd gehoor en in een halfuur tijd werd 10.000 keer op Mikael gestemd. ”

(bron Nieuwsblad)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.