In de UK blijven universiteiten ook het volgende semester vaak een belangrijk deel online

De BBC bericht dat verschillende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk toch nog deels in Corona-modus zullen blijven in de herfst. Elke universiteit die ze contacteerden, stelden wel dat ze zoveel mogelijk face-to-face momenten zullen organiseren, maar dat de grote aulalessen vooralsnog niet terugkomen en vervangen worden door vaak vooraf opgenomen video’s.

Dit zorgt voor het nodige protest – onder andere ook van ouders – en vragen bij de dure inschrijvingsgelden die in de UK gevraagd worden voor hoger onderwijs. Er is ondertussen een petitie. Tegelijk zien ook studentenvertegenwoordigers mogelijke voordelen.

Lees meer hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.