Hoeveel jongeren zullen er wellicht gevaccineerd zijn op 1 september in Vlaanderen?

Momenteel worden 12- tot 17-jarigen gevaccineerd. Maar hoeveel daarvan zullen gevaccineerd zijn als de scholen weer open gaan? Hoeveel zullen al een hoge bescherming hebben omdat er al twee weken gepasseerd zijn na de tweede vaccinatie? Joris Vaesen, de drijvende kracht achter covid-vaccinatie.be, maakte de berekening op basis van de huidig bekende officiële data en deelde deze op twitter. De regio’s verschillen enorm. Op 14 september zal 72% van de 12- tot 17-jarigen in Vlaanderen hoogbeschermd zijn. In Brussel daarentegen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.