De Droomschool! (de tiende podcast van Teacher Tapp Vlaanderen en Buiten de Krijtlijnen)

Een nieuwe podcast gebaseerd op een nieuw rapport gebaseerd op veel vragen voor en tijdens de kerstvakantie:

Wie kent er de droomfabriek nog? Het legendarische programma dat in de jaren ’90 op de televisie te zien was en waarin mensen wensen of dromen konden insturen die dan door de programmamakers verwezenlijkt werden. Dat laatste gaan wij niet doen, maar Teacher Tapp heeft wel gevraagd aan zijn respondenten hoe de school van hun dromen er zou uit zien. Stéphanie Vanderheeren, onderzoeker bij Teacher Tapp en docent aan de Arteveldehogeschool, pluisde alle wensen over jullie droomschool uit en bundelde de resultaten. Sluit je ogen, beeld je in dat je in je auto kruipt, op je fiets stapt of het openbaar vervoer beklimt, even onder weg bent en dan uitstapt, de hoek omwandelt en dan daar, zie je het, al van ver toont het zich aan jou, jouw droomschool. Een uniek stukje genialiteit. En hoe die er concreet gaat uit zien volgens de respondenten van Teacher Tapp, dat legt Stephanie aan ons uit.

Een gedachte over “De Droomschool! (de tiende podcast van Teacher Tapp Vlaanderen en Buiten de Krijtlijnen)

  1. Pingback: Werk jij op een ‘Droomschool’? Doe de check! | X, Y of Einstein?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.