Naast de succesvolle en gratis Starttoets Engels is er nu ook… Starttoets Frans!

Even deze post opvissen om iedereen te helpen herinneren dat we nog steeds twee gratis starttoetsen hebben om het niveau van Frans en Engels in te schatten!

X, Y of Einstein?

Twee jaar geleden lanceerden we met de Arteveldehogeschool Starttoets Engels waarmee leerkrachten bij het begin van het schooljaar gratis konden testen hoeveel van de eindtermen Engels van de eerste graad al bereikt waren door hun leerlingen en dit voor de verschillende vaardigheden.

Deze toets is een uitzonderlijk succes gebleken met tienduizenden leerlingen die de toets hebben afgelegd. Nog leuker is dat veel leraren de toets bij het begin van het schooljaar en terug op het einde van het schooljaar doen, zodat ze de evolutie van hun klas in kaart kunnen brengen.

Ondertussen heeft het team niet stilgezeten en is er nu ook een starttoets voor Frans in de eerste graad! Alle mogelijkheden zijn gelijk. En ja, alles is nog steeds gratis. Check de starttoets hier: starttoetsfrans.be.

Meer uitleg over hoe deze standaardtest ontwikkeld is en hoe je deze kan inzetten vind je hier.

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.