Hyven zonder grenzen

Eind september werd ik geïnterviewd door Lianne Brunken van de Fontys Hogeschool Journalistiek Tilburg. Zij wilde een artikel schrijven naar aanleiding van het ontslag van een lerares uit de basisschool die via netlog met haar leerlingen contact had. We schreven er toen een opiniestuk over dat ook in De Standaard verscheen en aldus kwam ze bij ons uit. Het is een goedgeschreven artikel geworden waarin ze zichzelf de vraag stelt hoe ver je kan gaan in het betrekken van internet als medium in een school/werkcontext. Je kan het hier lezen :
20091118JP_BrunkenLianne_2108905_JP5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.