Over tieners die online vreemdgaan…

Habbo Hotel deed een onderzoek onder een kolosale groep van 125000 respondeten naar hun relaties, en wat blijkt:

“Meer dan 40% van de tieners wereldwijd gaat wel eens online vreemd en meer dan 30% houd er zelfs meerdere online relaties op na. In Nederland geeft ruim driekwart van de tieners aan dat ze maar 1 relatie tegelijk hebben.

De Nederlandse tieners zijn volgens het onderzoek trouwer aan hun online en offline relatie dan in andere landen. De Brazilianen houden er de meeste relaties op na. 44% heeft meerdere online geliefdes tegenover 24% van de Nederlanders. Hiermee scoort Nederland het laagst van de alle onderzochte landen. Brazilianen letten wel het meest op de veiligheid van hun conversaties. 87% is zich ervan bewust dat zij geen persoonlijke informatie met vreemden delen, tegenover 51% van de Noren en 84% van de Nederlanders.” (bron)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.