Handig: Facebook groups krijgt dropbox-integratie

Het lijkt misschien iets kleins, maar het lijkt me een zeer handige functie. Aan Mashable vertelde Facebook: “When the owner of the file makes updates, those updates will also be shared back to the group. And, just like other posts to Facebook Groups, people can like or comment on the content.”

Dit zorgt er voor dat Facebook een pak makkelijker geworden is om samen aan projecten te werken. Ik zie hier toepassingen in voor veel studenten (en docenten). Vanaf gisteren wordt de toepassingen stelselmatig uitgerold voor alle gebruikers, dus even geduld, het komt er aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s