Telefonisch vragenuur voor studenten en leerlingen die me willen/moeten interviewen voor een taak

De voorbije jaren kreeg ik steeds meer mails van studenten en leerlingen die me voor een paper of bachelorproef willen interviewen. Ik wil deze vragen graag beantwoorden, maar door de veelheid – en omdat ik ook met nieuw werk begonnen ben – wordt het steeds moeilijker om dit te doen. De laatste maanden merk ik zelf dat ik vragen onbeantwoord laat, waarvoor mijn excuses.

Ik heb de voorbije week zitten tobben over een oplossing (ondertussen zaten er weer meer dan 5 dergelijke vragen in mijn mailbox). Daarom wil ik dit proberen: een regelmatig telefonisch spreekuur waarvoor men op voorhand moet intekenen voor 10 minuten. Momenteel heb ik het ingesteld voor het komende semester als experiment.

Dit is slecht nieuws voor wie een dringende taak heeft, maar dat zou toch niet lukken.

Ik hoop op deze manier toch zoveel mogelijk jongeren te kunnen helpen.

De gesprekken gebeuren telefonisch op het afgesproken moment en intekenen kan via deze link.

Voor alle duidelijkheid:

  • Dit vragenuurtje is enkel bedoeld voor leerlingen en studenten die mij willen/moeten interviewen voor een taak.
  • Dit vragenuurtje is niet voor bijles, niet voor taken waar ik niks mee te maken heb, enz.
  • Dit vragenuurtje niet voor mijn eigen studenten waar ik les aan geef, die kunnen me voor of na de les en op andere manieren meer dan genoeg te pakken krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.