1 jaar oud: Klaskit (+ 1 spoiler)

Vorig jaar verscheen Klaskit net op tijd voor de internationale dag van de leraar. Ik herinner me nog goed dat ik behoorlijk zenuwachtig was bij mijn solo-debuut. We zijn nu een jaar verder en wat een jaar is het geworden. Vorige week kwam de derde druk uit, wat betekent dat er van de Nederlandstalige versie al meer dan 4000 exemplaren verkocht zijn. De Engelstalige versie (The Ingredients for Great Teaching) kreeg net voor de zomer ook al een tweede druk. Lezingen over dit boek brachten me de voorbije 12 maanden in de VS, Zweden, Zuid-Afrika, Spanje, de UK… Voor de komende maanden liggen al verschillende lezingen in de VS vast, Jersey, Dubai, Italië, Zwitserland. Het boek leeft zo op een schaal waar ik nooit had van durven dromen! De voorbije 12 maanden heb ik zo ook veel fijne commentaren en reacties gekregen, waarvoor dank!

En wat komt hierna? Niet Meisjes zijn slimmer dan Jongens, maar… Juffen zijn toffer dan meesters (en nog meer mythes over leren en onderwijs).

3 gedachten over “1 jaar oud: Klaskit (+ 1 spoiler)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.