Op zoek naar een top 20(20) van onderwijsliedjes met #TTVL

Het is binnenkort kerstvakantie en dan wil je als onderwijsmens misschien wel even niet meer denken aan je werk. Groot gelijk. Toch zullen er wel nog dagelijks vragen komen in de Teacher Tapp-app. Dit is een keuze die de Britse collega’s ooit maakten, waardoor het technisch onmogelijk is een dag over te slaan aan onze kant. Niemand hoeft natuurlijk te antwoorden, maar…

We bedachten wel iets leuks voor wie wel nog mee wil doen in de vakantie. We gaan namelijk in de eerste week van de vakantie op zoek naar de top 20(20) van liedjes over onderwijs. Elke dag zullen de respondenten – naast 2 andere vragen – kunnen kiezen uit een reeks van 4-5 onderwijsliedjes en de meest populaire uit deze eerste rondes gaan door naar de finale.

Natuurlijk hebben we daarvoor onderwijsliedjes voor nodig. Zaterdag kregen de respondenten van de app de primeur en vroegen we hen om via dit formulier suggesties te doen. Dit zorgde al voor meer dan 150 reacties met enkele voor de hand liggende songs, maar ook verschillende liedjes waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Maar we willen meer, dus doe gerust ook zelf een suggestie.

Oh, en we horen het u al vragen: wat met de tweede week? Nee, we gaan het niet echt hebben over onderwijsfilms, nochtans is de tip wel “oh captain my captain”.

Zelf meedoen met Teacher Tapp: onelink.to/e45x2q 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.