Misschien 1 ding in onderwijs dat nooit meer het zelfde zal zijn door Corona

De voorbije maanden hoorde je wel eens: dit of dat zal anders zijn door Corona. Nochtans, als je naar Australië, Nieuw-Zeeland of China kijkt, valt op hoe snel het oude normaal terugkomt. Dat dit ook in onderwijs het geval kan zijn, lijkt me niet uitgesloten, tot spijt van mensen die vooral anders hopen.

Toch wil ik een uitzondering maken, die veel met de actualiteit te maken heeft. Het is niet dat we nog vaak harde winters meemaken, maar er bestaat in verschillende landen wel nog af en toe het fenomeen dat scholen moeten sluiten vanwege het hard winterweer. Maar net die vrije dag omwille van de sneeuw, die zou wel eens voorgoed tot het verleden kunnen behoren. We hebben nu gezien dat er dan misschien een digitaal alternatief kan zijn.

Maar vandaag is het vooral zondag, dus voor alle kinderen van klein tot bejaard: geniet van de sneeuw.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.