Een aparte kostprijs van de pandemie?

Misschien herken je dit? Mensen waarvan je het nooit verwachtte, blijken op de tijdlijn op je sociale media of in gesprekken bepaalde complottheorieën aan te hangen. Hun straffe uitspraken vallen je op, terwijl je dit nooit eerder in hun zag of van hen hoorde.

Los van het feit dat je familie, vrienden en kennissen minder ziet in het echt, wat relaties sowieso onder druk kan zetten, vraag ik me af wat dergelijke situatie zal betekenen na corona. Ik las hierover al in buitenlandse media dat het fenomeen zich behoorlijk voordoet bij polariserende thema’s zoals bijvoorbeeld de laatste verkiezingen in de VS en natuurlijk dus ook de pandemie. Je vindt legio tips om hier mee om te gaan.

Het is perfect mogelijk dat alles dan weer koelt zonder blazen, maar toch kan ik me inbeelden dat er tijdens deze periode wonden geslagen werden hierdoor die relaties verlegd hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.