Buiten de Krijtlijnen is er weer, aflevering #80 met leraar van het jaar Arvid De Muynck

Rinke is terug met een nieuw seizoen!

Ook dit schooljaar brengen we u weer elke week een fijn gesprek over onderwijs. Zo hopen we er samen met jullie een ongelofelijk inspirerend schooljaar van te maken. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen praten we met Arvid De Muynck. Arvid werd eind vorig schooljaar door klasse verkozen tot leraar van het jaar. Als leerkracht Nederlands en Engels slaagde hij erin om, zelfs in corona-tijden, verbinding te zoeken met zijn leerlingen en hen bij te staan en te helpen en naar hen te luisteren. Wij spraken Arvid over die verkiezing maar vooral ook over het belang van het welbevinden van leerlingen en hoe je verbinding maakt met je leerling als je enkel een scherm hebt om met ze te praten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.