Morgen spreek in Glasgow, en jij kan er gratis virtueel bij zijn

Ik deelde het al op sociale media, maar ik werd gevraagd door de NY Times om in Glasgow te spreken op de onderwijsdag die ze organiseren tijdens hun Climate Hub. Mijn eerste reactie was: ik weet niks van het klimaat, maar dat is gelukkig niet het onderwerp waar men mij voor vroeg. Samen met 2 andere experts gaan we dieper in op hoe jongeren met informatie (leren) omgaan.

Het leuke is dat de hele onderwijsdag voor onderwijsmensen gratis online te volgen is. Naar Glasgow komen hoeft dus niet. Ga naar deze site en registreer je, normaalgesproken staat de prijs al op nul, maar dat gebeurt zeker met deze code: EDUCATE-VIP. Dit is het precieze event.

Ik kreeg al deze schets door van de zaal en het podium. Nogal indrukwekkend, benieuwd hoe het er echt zal uitzien:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.