De negende Teacher Tapp/Buiten de Krijtlijnen podcast: Lara Van Mello over professionalisering

Elke maand een nieuwe aflevering:

In deze aflevering praten we over professionalisering. Want het is nooit te laat om te leren. De voorbije maanden werden er heel wat vragen gesteld over professionalisering aan de respondenten van Teacher Tapp. Dat zorgde voor heel wat inzicht in hoe leerkrachten professionaliseren, tegen wat voor struikelblokken ze aanlopen en waar leerkrachten nog kennis over missen. Lara Van Mello is student pedagogische wetenschappen en liep stage bij Teacher Tapp en schreef het rapport over die resultaten van professionalisering. In deze afleveringen overlopen we aantal van de conclusies die Lara kon trekken uit deze resultaten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.