2021, wat een jaar voor Bednet!

Bijna vier maanden geleden is het ondertussen, 31 december 2021. Om middernacht werd her en der geklonken, in kleine kringen weliswaar, maar al te gretig om 2021 vaarwel te zeggen. Opnieuw een jaar getekend door Covid-19, een jaar waarin flexibiliteit en geduld centraal stonden. Toch valt er ook veel goed nieuws uit 2021 te delen: de Chinese reuzenpanda was niet langer een bedreigde diersoort, in Frankrijk werd beslist om therapiesessies te financieren door de overheid, de U.S.A. stapte terug in het klimaatakkoord, het Europees Kampioenschap Voetbal en de Olympische Spelen konden na een jaar uitstel doorgaan, én het was een jaar vol groei voor Bednet. En dat laatste goede nieuws, daar gaat dit blogbericht over!

Groei want zowel het ICT-materiaal van Bednet als het aantal Bednet gebruikers (of Bednetters) ging er aanzienlijk op vooruit. Voor we hier dieper op ingaan, even samenvatten wat Bednet juist is. De Vlaamse vzw Bednet…

View original post 1.129 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.